Landschaps- en natuurfotografie in de woestijn.

8-daagse reis € 895, -. Meerprijs eenpersoonkamer € 50,-
Niet in 2020

Een volledige beschrijving van de fotografiereis vind je hier

Deze cursus durven we gerust uniek te noemen. Onder begeleiding van fotograaf en kunstenaar Theo Janssen uit Zoetermeer leer je de meest diverse landschappen die de Sinaïwoestijn heeft het best in beeld te brengen. 

Fotgrafen werken graag in het milde ochtend- en avondlicht. En daarom staan we vroeg op en gaan we voor het ontbijt al aan de slag. Met onze 4wheeldrives trekken we daarna naar een volgend gebied. Langzaam lopend zien we de meest mooie en fotgenieke decors aan ons voorbijgaan en na een uurtje is daar onze auto weer, die ons verder brengt. Tussendaar kokern de bedoeienen een uitstekende lunch voor ons en op het warmst van de dag rusten we uit in de schaduw. 

In de namiddag zullen we, geadviseerd en bemoedigd door Theo, weer aan de slag gaan 

De bedoeienen hebben voor deze tocht een selectie gemaakt uit de meest uiteenlopende landschaps- en natuurgebieden. Maar ook het beroemde Katherinaklooster staat op het programma evenals de Rode Zee kust. 

Op de vierdaagse trektocht kan alleen in het pension bij het klooster van electriciteit gebruik gemaakt worden. De andere nachten verblijven we in de woestijn, dicht bij de natuur. Beperkt kan in de auto's opgeladen worden. Neem dus genoeg accu's mee.  

De laatste nachten verblijven we in het strandhotel en is er ook gelegenheid het gemaakte werk op de laptop terug te zien en te bespreken. 

Inbegrepen

Niet inbegrepen