Petra, Jordanië, voorbeeld van een individueel arrangement

€ 335 per persoon bij 4 personen  

Datum: op aanvraag

Dag 1
Na het ontbijt in Nuweiba gaat  u per taxi naar de ferry  Taba- Aqaba. In Aqaba wordt u door uw contact opgewacht.   Deze  zal u naar uw hotel brengen.
  
Rond 11.00 uur arriveert u in Wadi Musa
Die middag kunt u Little Petra, een Nabatese pleisterplaats voor karavanen in de oudheid, bezoeken.  Diverse bezienswaardigheden zijn uw aandacht en foto's waard. Wanneer u alles op u heeft laten inwerken  wordt u naar het hotel teruggebrachtt. Uw contact zal u wijzen waar u kunt dineren. U ontbijt in uw hotel.
 
Dag 2
U wordt om 9.00 uur opgehaald voor uw  dag in Petra. In de ochtend wordt u gedurende drie uur door een Engelssprekende gids begeleid. 's Middags kunt u zelf in de antieke stad ronddwalen. U  wachten ondermeer de colonnade, diverse graftombes, de beroemde watersystemen en natuurlijk de zogenaamde schatkamer en het klooster.  Via de kloof wandelt u weer naar de uitgang en naar uw hotel, dat vlak in de buurt is. 

Dag 3
Na het ontbijt vertrekt u om voor de tweede dag in Petra rond te dwalen. We raden u aan om in alle vroegte te beginnen. U kunt de hooggelegen offerplaats bezoeken en van het prachtige uitzicht genieten. Na de middag kunt u  een Arabische Hammam bezoeken. (Optioneel)

Dag 4
's Morgens na het ontbijt vertrekt u voor een tocht door het natuurpark van Wadi Rum. In de namiddag wordt u bij de veerboot afgezet.  U wordt aan de Egyptische kant weer opgewacht.   

Inbegrepen

Niet  Inbegrepen

Individueel programma
Vanaf 4 personen is het altijd mogelijk een op maat gesneden programma te maken.  Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een mix van alle bovenstaande beschreven reizen.  Of een trektocht van 10 dagen door de woestijn maken. Tussen 15 september en 30 april.  Dit laatste vanwege de hitte in de zome